Din genvej til en succesfuld finansafdeling

I snitfladerne mellem mennesker, processer og IT-infrastruktur hjælper vi ambitiøse virksomheder med at skabe en succesfuld og velfungerende finansafdeling. Vores mission er at bidrage til en menneskelig og nærværende branche ved at sætte ordentlighed på dagsordenen i måden, vi rekrutterer og leverer interimsløsninger.

aarrow-right
aarrow-right

Cases:

Dét siger kunderne om samarbejdet

Vi udfordrer behovet, fastholder fokusset og nytænker løsninger. Vi rekrutterer og leverer interimsløsninger, der giver CFO’en ro i maven og stolthed i sindet, og skaber resultater, der kan mærkes på både bundlinjen og tilfredsheden hos kunder og kandidater.

aarrow-right

Hør det fra kunderne

Dét siger de om processen hos Right

Referencer

Vi har som rådgivere arbejdet tæt sammen med en lang række virksomheder på rekrutterings-, interims- og rådgivningsopgaver. Nogle udvalgte referencer fra de seneste år kan ses her:

Tag dit næste karriereskridt med Right

Vi søger løbende erfarne og ambitiøse økonomiprofiler, der er på udkig efter spændende, nye udfordringer og et fagligt og menneskeligt tilfredsstillende arbejdsliv. Vi rekrutterer forskellige økonomiprofiler til spændende virksomheder i hele Danmark, og vi samarbejder med knivskarpe interimskonsulenter, der kan gøre en langsigtet forskel på kort tid hos vores kunder.

aarrow-right
aarrow-right

The right way or the high way

Vi er dedikerede til at levere den rette rekruttering og den rette interimsløsning af de bedste ledere og specialister til virksomhedens finansfunktioner. 

Men vi gør det kun, hvis vi kan gøre det ordentligt.
For alle. 

Right blev grundlagt med et ønske om at bringe ordentligheden tilbage på dagsordenen i måden, vi rekrutterer og leverer interimsløsninger. Derfor vægter vi relationer højere end transaktioner og fastholder et konstant fokus på kompetencer, karriereønsker og kemi. 

Det er sådan vi lykkes med at sikre et langvarigt match, skabe værdi og sætte ordentlighed på dagsordenen i branchen.

aarrow-right
Right A/S, Sjælland

Duntzfelts Allé 6
2900 Hellerup

CVR-nr: 42186708
Følg os på Linkedin

Right A/S, Jylland

Mariane Thomsensgade 4B, 3.  8000 Aarhus  C

 
Har du brug for hjælp?
Udfyld kontaktformularen, så vender vi fluks retur på din henvendelse.