Erfaring
Passion
Dedikation

Vi er dedikerede til at levere de rette interimsløsninger af de bedste ledere og specialister til virksomheders finansfunktioner.

Vi er et erfarent team med baggrunde inden for revision og finans. Vi trækker på mange års erfaring fra både rekrutterings-, rådgivnings- og konsulentbranchen. Vi har desuden oplevet brancherne som både kunder, kandidater og konsulenter.Fra ønske
til overbevisning

Rights historie strækker sig kun over ganske få år. Men historien vidner om vores stolthed, vedholdenhed og engagement i at levere værdi til vores kollegaer, konsulenter og kunder på en ordentlig måde.

Det hele startede med én drøm, fem mennesker med en mangeårig brancheerfaring og en samtale over køkkenbordet: Vi ville skabe en virksomhed, som engagerede medarbejdere, kompetente konsulenter og ambitiøse kunder ville være en del af.

Med andre ord: 

Vi ville skubbe til branchens konventioner og sætte ordentlighed på dagsordenen i måden vi rådgiver og leverer interimsløsninger på. 

Det vil vi i øvrigt stadig – og vi gør det hver dag sammen med vores team og mere end +50 konsulenter. 

Fra overbevisning
til samarbejde

Vi er drevet af kvalitet og vækst, og vi tror inderligt på, at værdibaseret ledelse er vejen til begge dele. Men det har krævet en stor portion vedholdenhed og integritet at udfordre en veletableret branche og samtidig få kvalitet, vækst og forretningsmodel til at gå hånd-i-hånd.

Nøglen ligger i de relationer, vi opbygger og engagerer os i. 

Derfor vægter vi også relationer højere end transaktioner. Vi sikrer en åben, ærlig og dialogbaseret tilgang i alt fra kontrakter og forretningsmodeller til værdier og daglig drift, så vi i fællesskab kan skabe en forretning, vi alle er stolte af at være en del af. Både som kollegaer, konsulenter og kunder.

Hvad står r_ght for?

r står for det, vi måler vores succes ud fra: Relationer og resultater. 

_ understreger, at vi hjælper dig med at finde frem til netop den og det, du mangler for at lykkes: Det rette match.

g står for grundighed: Vi leverer varen, vi dyrker ordentlighed og professionalisme, vi gør os umage hver gang, men vi gør ikke metoderne og processerne sværere, end de er.

h udtrykker vores handlekraft: Vi italesætter det, vi ser – og vi gør en dyd ud af at sætte hurtig handling bag det, vi sammen beslutter.

t handler om tillid: Vi arbejder med mennesker, og derfor er det helt afgørende at bygge stærke relationer på gensidig tillid.

… og så står r_ght for Right, men det taler vi ikke om. Domænenavnet var taget, og da vi hellere ville investere penge i at skabe værdi for vores kunder end i et domænenavn, måtte vi være kreative.

Har du brug for hjælp?
Udfyld kontaktformularen, så vender vi fluks retur på din henvendelse.