Rekruttering med respekt for fagligheden

Vi rekrutterer økonomiledere og -specialister til virksomheders finansfunktioner. Vi arbejder med ambitiøse kandidater og virksomheder, der ved, at de rette mennesker er en forudsætning for lønsomhed og vækst.

"Jeg spotter hurtigt potentialet hos en kandidat og vurderer, om de er et match for den specifikke kunde. Det kan jeg, fordi jeg har mange års erfaring med at tale med økonomiprofiler”
annette-square

Annette Lund

Search & Rekruttering

Rekruttering med respekt for kemien

Vi formidler mennesker til mennesker, og derfor er det essentielt at bygge relationerne på et solidt fundament, der holder i fremtiden. Vi måler successen ud fra de relationer, vi gennem rekrutteringsforløb formidler, skaber og opbygger, og de resultater, vi opnår i snitfladen mellem kunder, kandidater og karriereønsker.

Vi tror på, at et tydeligt fokus og ekspertiseområde giver os de bedste forudsætninger for at tænke i nye, tillidsfulde og effektive løsninger, der er til gavn for alle parter – og er med til at sikre en succesfuld rekruttering.

Vi beskæftiger os kun med CFO’ens domæne. Det sikrer dig en sparringspartner, der kender markedet, kan tackle forretningsproblemer og finde det rette match.

Vores team består af erfarne searchere og rekrutteringsspecialister, der ved, hvordan man tiltrækker, screener og motiverer de absolut bedste talenter.

Vi opbygger tætte relationer med kandidaterne, tager os tid til at lære dem at kende og forstå deres ønsker og kompetencer.

En god kemi mellem dig og kandidaten er essentielt for en succesfuld og effektiv oplevelse og rekrutteringsproces for alle parter.

Kontakt os, og find din næste kollega

Sophie-Amalie_Berg_Møller_207_LOW

Sophie-Amalie Berg Møller

Search & Rekruttering

Lasse_Riisberg_440_LOW

Lasse A. Riisberg

Search & Rekruttering

Annette_137

Annette Lund

Search & Rekruttering

Claus_Dyhr_060

Claus Dyhr

Partner
Rådgivning, Rekruttering & Interim

Har du brug for hjælp?
Udfyld kontaktformularen, så vender vi fluks retur på din henvendelse.