Bliv Associate Consultant hos Right

Vi søger løbende erfarne og ambitiøse økonomiprofiler, der er på udkig efter et fagligt og menneskeligt tilfredsstillende arbejdsliv med gode kolleger og de rette udfordringer. Som konsulent hos Right bliver du en del af et stærkt fællesskab med andre konsulenter, og du kommer til at indgå som en integreret del af vores kunders virksomheder på et strategisk såvel som operationelt niveau. 

Hvad vil det sige at være Associate Consultant hos Right?

Vi skaber vi fremdrift, driver projekter og løser komplekse problemstillinger for en lang række kunder – men vi gør det i fællesskab og med hinandens bedste interesser for øje. Det er vores konsulenter heldigvis enige i.

Et arbejdsmiljø med respekt for fagligheden

Vi samarbejder med selvstændige, erfarne konsulenter med mindst 10 års relevant erfaring, der hurtigt kan træde til og gøre en forskel. Det gør vi, fordi interimsløsninger skal afhjælpe et her-og-nu-behov samtidig med, at de skal skabe mærkbare resultater, der giver genklang i fremtiden – og det kræver erfaring og konstant dygtiggørelse. 

Derfor tilbyder vi vores konsulenter gode karrieremuligheder i et miljø, hvor der er fokus på høj kvalitet og stærkt, fagligt fællesskab, der giver dig mulighed for løbende sparring og udvikling.

En transparent forretningsmodel baseret på ordentlighed og tilfredshed

Hos Right har vi ikke behov for stjerner eller betingelser med småt. Vores forretningsmodel er 100 % transparent for alle parter, og du bliver hverken låst af klausuler eller udsat for en skæv fordeling af honorar, når du underskriver rammeaftale med os. 

Vi tror på, at ordentlighed fremmer tilfredshed og engagement, og derfor belønner vi arbejdsindsats og initiativ.

"Det giver mig energi at arbejde et sted, hvor respekt og empati er kulturens kerne. Samarbejdet er baseret på tillid, og tilliden går begge veje”
linda-square

Linda Göttsche

Staffing & Sourcing

Right er ordentlighed

Vi stiller høje krav til ordentligheden hos alle, vi samarbejder med. Både kollegaer, konsulenter, kandidater og kunder. Derfor har vi brudt vores kerneværdi ned til 10 løfter, der definerer, hvordan vi er, hvordan vi arbejder, og hvordan vi tænker.

Kontakt interimsteamet hos Right

David_Bischoff_382

David Bischoff

Partner
Rådgivning, Rekruttering & Interim

Mikael_Juhl_626_LOW

Mikael Juhl

Partner
Rådgivning, Rekruttering & Interim

Linda_Göttsche_547_V2

Linda Göttsche

Staffing & Sourcing

Har du brug for hjælp?
Udfyld kontaktformularen, så vender vi fluks retur på din henvendelse.