Vi er et
erfarent team

I r_ght er vi et erfarent team, der tilsammen trækker på mange års erfaring fra både rekrutterings- og rådgivningsbranchen, og som desuden har oplevet branchen som både kunder og kandidater. Vi er dedikerede til at levere den rette rådgivning og den rette rekruttering af de bedste ledere og specialister til virksomhedens finans- og IT-funktion.

Vi brænder for...

… at levere professionelle rekrutterings- og rådgivningsløsninger til ledere, der er ambitiøse i måden de organiserer og leder mennesker på – og til mennesker for hvem personlig udvikling og høj finans/IT-faglighed går hånd i hånd.

Ambitiøse virksomheder og mennesker véd godt, at det rette hold er en forudsætning for lønsomhed og vækst. De stiller store krav til sig selv, men også til deres kolleger og samarbejdspartnere. 

Vi vil gå langt for over tid at blive din foretrukne rekrutteringspartner, og vi er klar til at skubbe til branchens konventioner ved at tænke i nye, tillidsfulde og effektive måder at rekruttere og rådgive på.

Vi har fokus på, hvad der er til gavn for vores kunder – hvilket dækker over såvel kandidater som virksomheder.

Hvad står r_ght for?

Dét spørgsmål har vi valgt at svare helt bogstaveligt på:

står for dét vi leverer: rekruttering & rådgivning og dét, vi bygger på: resultater & relationer .

_ understreger, at vi hjælper dig med at finde frem til netop dét, der mangler for at lykkes. Det rette match, hvad enten du er kandidat eller virksomhed.

g står for grundighed. Vi leverer varen, vi dyrker ordentlighed og professionalisme, vi gør os umage hver gang, men vi gør ikke metoderne og processerne sværere end de er.

h udtrykker vores handlekraft. Vi er klar til at bringe vores erfaring i spil ved at italesætte dét, vi ser – og vi gør en dyd ud af at sætte hurtig handling bag dét, vi sammen beslutter.

t handler om tillid. Fordi vi arbejder med mennesker, er det helt afgørende at bygge stærke relationer på gensidig tillid.

Tillid på formel

I den tillidsfulde relation bestræber vi os altid på at bidrage ekstraordinært med faglig indsigt, personlig indlevelse og en høj grad af integritet. Vi håber, du vil gøre det samme.

For os er tillid så vigtigt, at vi har sat det på formel:

Tillid er en flygtig størrelse. Den tager lang tid at bygge op, men den kan mistes på et øjeblik. Når tilliden svigter, er det fordi, egeninteressen har vundet over kandidatens eller virksomhedens interesser.

Det sker ikke hos r_ght.

Mød r_ght
teamet

Annette Lund

Recruitment Manager
Finans – Rekruttering

+45 21347279
annette@rght.dk

Claus Dyhr

Partner
Finans – Rådgivning, Rekruttering & Interim

+45 22237363
claus@rght.dk

Partner
Finans – Rådgivning, Rekruttering & Interim

+45 81817081
david@rght.dk

Fotografen er på vej

 
 
 
 
 
 
 

Frederik Rohmann

Searcher
Finans – Rekruttering

Heidi Thielsen

Recruitment Manager
Finans – Rekruttering

+45 42730702
heidi@rght.dk

Martin Eilschou

Partner
IT/Digital – Rådgivning & Rekruttering 

+45 31394020
martin@rght.dk

Fotografen er på vej

 
 
 
 
 
 

Mie Hørlykke

PA & Office Manager

+45 22433357
mie@rght.dk 

Linda Göttsche

Researcher
Finans – Rekruttering

+45 29738485
linda@rght.dk 

Fotografen er på vej

 
 
 
 
 
 

Lasse Aagaard Risberg

Senior Search Consultant
Finans – Rekruttering

+4553538300
lasse@rght.dk