Case

Midlertidig ressource sikrer NPV et gnidningsfrit projektforløb med årsrapporten 

Når det kommer til at nå deadlines for årsrapporter, kan det være en udfordrende opgave for virksomheder med omfattende porteføljer af selskaber og komplekse regnskabsforhold. For ejendomsudvikleren, NPV, var dette ikke anderledes med omkring 100 selskaber fordelt på to koncerner. Men i år stod de over for en særlig udfordring – en tidligere deadline end sædvanligt.  

“Netop fordi ledelsen meldte ud internt i god tid, at deadline lå tidligere, kunne vi også være ude i god tid med at finde de nødvendige ressourcer, og derved sikre, at vores økonomifunktion ikke blev overbelastet. Right hjalp os med at finde og få de helt rette kompetencer ind”, forklarer Kim Keis Larsen, økonomichef i NPV.

Det betaler sig at være i god tid med ressourceplanlægningen

Samarbejdet startede med et indledende møde, hvor parterne i fællesskab identificerede behovene og kravene til projektet. Det involverede en nøje gennemgang af virksomhedens struktur, regnskabsmæssige områder og IT-løsninger.

“Vi startede med at invitere Mikael Juhl ind til en snak om NPV; hvem vi er, hvilke regnskabsmæssige områder vi har, hvilken dokumentation vi skal have udarbejdet, hvilke IT-løsninger vi har, osv. Med den viden kunne Right finde den rette konsulent til opgaven,” forklarer Kim Keis Larsen, økonomichef i NPV, da vi spørger ind til samarbejdets opstart.

Valget faldt på konsulenten, Kenneth, der besidder både branchekendskab og har erfaring med NPV’s bogføringssystem:

“Vi fik en konsulent ind, der har branchekendskab og kender vores bogføringssystem. Kenneth var selvkørende fra dag ét,” fortæller forklarer Kim Keis Larsen, økonomichef i NPV, begejstret.

“Jeg oplevede en meget kort intro med Kenneth, og så begyndte han ellers med at lange selskaber over disken. Meget imponerende!”

Erfaring og effektivitet

Det var ikke kun Kenneths tekniske færdigheder, der gjorde en forskel, men også hans evne til at stille de kritiske spørgsmål og bidrage til virksomhedens udvikling:  

“Det var vigtigt for mig, at vi fik en konsulent med værktøjskassen i orden. Det ville ikke fungere, hvis vi fik en på 25 år. Vi havde brug for en konsulent med overblik og erfaring – både til at løse opgaven, men i høj grad også til at stille de kritiske spørgsmål, der rykker os som virksomhed”, forklarer Kim Keis Larsen, økonomichef i NPV, og fortsætter:


“Jeg har været positivt overrasket over, at Kenneth er kommet så hurtigt fra start. Når Right siger, at deres konsulenter ikke behøver en længere onboarding, er der i høj grad noget om snakken”.

Høj grad af partnerinvolvering fra start til slut

Samarbejdet med Right var mere end bare en leverance af en konsulent. Der var kontinuerlig støtte gennem hele projektet.

“Det har ikke bare været et salg for Right. De følger med i opgaven og står til rådighed for både kunde og konsulent gennem hele forløbet. Partneren, Mikael, har løbende fulgt op, været forbi vores lokaler flere gange og stået til rådighed, hvis der skulle være problemer. Det har der heldigvis ikke været, men dialogen har været rar alligevel. Den løbende dialog og opfølgning har gavnet samarbejdet”, fortæller forklarer Kim Keis Larsen, økonomichef i NPV, og fortsætter:

“Det mest bemærkelsesværdige ved at samarbejde med Right har været, at de ikke kun finder de rette kompetencer. De matcher mennesket med arbejdspladsen og finder en person, der både passer ind i kulturen, kan bidrage positivt til dagligdagen og har erfaringen og kompetencerne til at løse opgaven.”
Således har NPV og Right demonstreret, hvordan ressourceplanlægning og effektivt samarbejde kan gøre krævende projekter og kortere deadlines til en positiv oplevelse for en hel afdeling – og sikre rettidig levering af rapporter og dokumentation.

Tak for et suverænt samarbejde, NPV!

Flere Cases

Right A/S, Sjælland

Lautrupsgade 13
2100 København Ø

CVR-nr: 42186708
Følg os på Linkedin

Right A/S, Jylland
Mariane Thomsens Gade 4B, 3.  
8000 Aarhus  C