Vi finder den rette løsning

Den rette løsning vil nogen gange være en klassisk rekruttering – andre gange er en midlertidig ansættelse at foretrække. Uanset om du er kunde eller kandidat gør vi os umage for at finde præcis den løsning, der matcher dine behov og ønsker.

r_ght’s CFO og CIO Services tilbyder fleksibilitet og transparens for alle parter.  

Bliv Associate Consultant i r_ght

Kunne du tænke dig en alsidig hverdag, hvor du selv bestemmer hvor, hvordan og hvor meget du arbejder, så kan rollen som Associate Consultant hos r_ght være den rette løsning for dig! 

Vi søger løbende stærke og ambitiøse finans- og IT-profiler til at indgå som en integreret del af vores kunders virksomheder på såvel strategisk som operationelt niveau.

Som Associate Consultant hos r_ght bliver du en del af  en samarbejdsmodel i øjenhøjde, hvor nøgleordene er respekt, åbenhed og transparens. Dette skinner igennem i hele vores samarbejde – lige fra den indledende dialog til vores samarbejdsaftale. Associate Consultants hos r_ght er ikke bare resourcer – i fællesskab matcher vi dine ønsker og kompetencer med den rette opgave og garanterer en fair og åben prissætning. 

Vi kan tilbyde dig  gode karrieremuligheder i et miljø, hvor der både er fokus på høj kvalitet, fællesskab, og hvor den faglige udvikling med konstant dygtiggørelse fylder meget.

Alle Associate Consultants hos r_ght er erfarne profiler, med solid erfaring indenfor finans eller IT og som alle har stor lyst til at være en del af et stærkt netværk.

Du bliver en vigtig del af holdet – og ikke mindst en del af dette solide og værdifulde netværk, der giver dig masser af muligheder for løbende sparring og udvikling.  

Vil du vide mere om at være Associate Consultant i r_ght CFO Services, kontakt David Bischoff eller Claus Dyhr.

Vil du vide mere om at være Associate Consultant i r_ght CIO Services, kontakt Martin Eilschou

Brug for interim assistance i økonomifunktionen?

Uventede opsigelser, sygemeldinger eller forretningskritiske projekter…uagtet situationen kan vi hjælpe med at finde den rette løsning.

Vores konsulenter kan træde til med kort varsel, og vi garanterer erfarne og motiverede økonomiprofiler med fokus på at hjælpe fra dag et!

Vores samarbejdsmodel er fleksibel og transparent. Vi tror ikke på at binde hinanden i komplicerede kontrakter, men på dialog og åbenhed – med afsæt i vores kunders behov.

Hvis du vil vide mere om hvordan r_ght CFO Services kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt David Bischoff eller Claus Dyhr for en snak.

Brug for interim assistance i IT-funktionen?

Overvejer I som virksomhed en interimløsning, men er i tvivl om hvorvidt det er den rette løsning for jer? 

Eller er du som kandidat nysgerrig på, om Associate-rollen er noget for dig? 

Så kontakt Martin Eilschou for at høre om mulighederne.