Vi sikrer det rette match

Uanset om behovet er permanent eller midlertidigt vil vi gerne være sparringspartner og betroet rådgiver for dig og din virksomhed, når du skal sætte det hold, der skal sikre, at virksomheden løbende indfrier sine ambitiøse mål.

Det rette match

Vi henvender os til virksomheder og ledere, der er ambitiøse i måden de organiserer og leder mennesker på. Ledere, som som godt ved, at vækst og lønsomhed forudsætter en løbende udvikling og tilpasning af det rette hold. 

Vi vil meget gerne være din rekrutterings- og rådgivningspartner, men vi kender også rekrutteringsbranchens begrænsninger. Og vi er klar til at skubbe til konventionerne ved at tænke i nye tillidsfulde og effektive måder at rekruttere og rådgive på.

Vi tror på den rette løsning fremfor den nemme løsning, ordentlighed fremfor opportunisme, relationer fremfor transaktioner. Grundighed, handlekraft og tillid er hjørnesten i vores varemærke.

Hvis du kan nikke til ovenstående, tager vi gerne en uddybende dialog om, hvordan vi med vores tilgang måske kan hjælpe dig i bestræbelserne på løbende at udvikle og tilpasse dit hold.

Brug for interim assistance i økonomifunktionen?

Uventede opsigelser, sygemeldinger eller forretningskritiske projekter…uagtet situationen kan vi hjælpe med at finde den rette løsning.

Vores konsulenter kan træde til med kort varsel, og vi garanterer erfarne og motiverede økonomiprofiler med fokus på at hjælpe fra dag et!

Vores samarbejdsmodel er fleksibel og transparent. Vi tror ikke på at binde hinanden i komplicerede kontrakter, men på dialog og åbenhed – med afsæt i vores kunders behov.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Right CFO Services kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt David Bischoff eller Mikael Juhl  for en snak.

Referencer

Vi har som rådgivere arbejdet tæt sammen med en lang række virksomheder på rekrutterings-, interims- og rådgivningsopgaver. Nogle udvalgte referencer fra de seneste år kan ses her.

Vores vigtigste reference er imidlertid tilfredse ambassadører, såvel kandidater som virksomheder, der via ”mund-til-mund-metoden” anbefaler os til andre ligesindede.