Vi tror på dig

Vi vil gerne være sparringspartner og betroet rådgiver på din professionelle rejse.

Du er leder eller specialist, du har en stærk faglig baggrund indenfor finans eller IT, og du ønsker dig et fagligt og menneskeligt tilfredsstillende arbejdsliv med gode kolleger og de rette udfordringer…

aarrow-right

Vi tror på dig...

…og vi vil gerne være sparringspartner og betroet rådgiver på din professionelle rejse.

Du er leder eller specialist, du har en stærk faglig baggrund indenfor finans eller IT, og du ønsker dig et fagligt og menneskeligt tilfredsstillende arbejdsliv med gode kolleger og de rette udfordringer.

Måske sidder du i et godt job, måske er du mellem jobs, eller du har besluttet at komme videre fra din nuværende stilling for at udvikle og afprøve nye sider af dig selv og din faglighed.

Nogle gange er det måske det rigtige for dig at være fastansat, andre gange arbejder du hellere i en projektansættelse. Uanset hvilken model du foretrækker, hjælper vi dig med at tage det rigtige næste skridt på rejsen.

Hos os er det ikke kun virksomheden, men også dig, der er kunden. Vores relationer til dygtige ledere og specialister er en forudsætning for, at vi kan hjælpe virksomhederne og, i sidste ende, drive en god forretning. Det er ikke nogen hemmelighed. 

Uanset om du ender med at blive tilbudt jobbet eller ej, bakker vi dig op i din faglige og personlige udvikling. Vi holder ikke op med at ringe, og vores relation slutter ikke. Vi lader ikke folk, der har fået sølv, bronze eller mindre, i stikken.

 Næste gang er det måske dig, der er det rette match.

Ledige stillinger

Klik for at se mere om de ledige stillinger, der er slået op i øjeblikket:

aarrow-right

Upload af CV?

Selvom der måske ikke er en ledig stilling, der passer til dig og dine kompetencer, vil vi stadig rigtig gerne lære dig at kende!

Nogle ville her give mulighed for, at du kunne uploade dit CV til en database uden at have talt med dig om dine ønsker og kompetencer. Det tror vi ikke på. 

Vi er i løbende kontakt med beslutningstagere i en lang række ambitiøse virksomheder, som gerne vil inspireres af dygtige mennesker med stærke kompetencer indenfor ledelse, finans og IT. Hvis du ser dig selv i den kategori, så tøv ikke med at tage fat i os for en snak om mulighederne. Først derefter giver det (måske) mening at blive en del af vores kandidat-netværk og uploade dit CV. 

Mød teamet for en uforpligtende dialog om mulighederne for at blive en del af vores kandidat-netværk.