Vi tror på dig

Du er leder eller specialist, du har en stærk faglig baggrund inden for finans, og du ønsker dig et fagligt og menneskeligt tilfredsstillende arbejdsliv med gode kolleger og de rette udfordringer…

Uagtet om dit drømmescenarie er et fast job eller en interim-stilling, vil vi gerne være din sparringspartner og betroet rådgiver på din professionelle rejse. 

Vi tror på dig...

Måske sidder du i et godt job, måske er du mellem jobs, eller du har besluttet at komme videre fra din nuværende stilling for at udvikle og afprøve nye sider af dig selv og din faglighed.

Nogle gange er det måske det rigtige for dig at være fastansat, andre gange arbejder du hellere i en projektansættelse. Uanset hvilken model du foretrækker, hjælper vi dig med at tage det rigtige næste skridt på rejsen.

Hos os er det ikke kun virksomheden, men også dig, der er kunden. Vores relationer til dygtige ledere og specialister er en forudsætning for, at vi kan hjælpe virksomhederne og, i sidste ende, drive en god forretning. Det er ikke nogen hemmelighed. 

Uanset om du ender med at blive tilbudt jobbet eller ej, bakker vi dig op i din faglige og personlige udvikling. Vi holder ikke op med at ringe, og vores relation slutter ikke. Vi lader ikke folk, der har fået sølv, bronze eller mindre, i stikken.

 Næste gang er det måske dig, der er det rette match.

Bliv Associate Consultant i Right

Kunne du tænke dig en alsidig hverdag, hvor du selv bestemmer hvor, hvordan og hvor meget du arbejder, så kan rollen som Associate Consultant hos Right være den rette løsning for dig! 

Vi søger løbende stærke og ambitiøse finans-profiler til at indgå som en integreret del af vores kunders virksomheder på såvel strategisk som operationelt niveau.

Som Associate Consultant hos Right bliver du en del af  en samarbejdsmodel i øjenhøjde, hvor nøgleordene er respekt, åbenhed og transparens. Dette skinner igennem i hele vores samarbejde – lige fra den indledende dialog til vores samarbejdsaftale. Associate Consultants hos Right er ikke bare resourcer – i fællesskab matcher vi dine ønsker og kompetencer med den rette opgave og garanterer en fair og åben prissætning. 

Vi kan tilbyde dig  gode karrieremuligheder i et miljø, hvor der både er fokus på høj kvalitet, fællesskab, og hvor den faglige udvikling med konstant dygtiggørelse fylder meget.

Alle vores Associate Consultants er erfarne profiler, med solid erfaring inden for finans, og som alle har stor lyst til at være en del af et stærkt netværk. 

Du bliver en vigtig del af holdet – og ikke mindst en del af dette solide og værdifulde netværk, der giver dig masser af muligheder for løbende sparring og udvikling.

Vil du vide mere om at være Associate Consultant i Right CFO Services, så læs mere hér i stillingsopslaget – eller kontakt 
David Bischoff eller Mikael Juhl

ryoji-iwata-sN3235md5BY-unsplash

Ledige stillinger hos vores kunder

Klik for at se mere om de ledige stillinger, der er slået op i øjeblikket:

aarrow-right

Upload af CV?

Selvom der måske ikke er en ledig stilling, der passer til dig og dine kompetencer, vil vi stadig rigtig gerne lære dig at kende!

Nogle ville her give mulighed for, at du kunne uploade dit CV til en database uden at have talt med dig om dine ønsker og kompetencer. Det tror vi ikke på. 

Vi er i løbende kontakt med beslutningstagere i en lang række ambitiøse virksomheder, som gerne vil inspireres af dygtige mennesker med stærke kompetencer inden for ledelse og finans. Hvis du ser dig selv i den kategori, så tøv ikke med at tage fat i os for en snak om mulighederne. Først derefter giver det (måske) mening at blive en del af vores kandidat-netværk og uploade dit CV. 

Mød teamet for en uforpligtende dialog om mulighederne for at blive en del af vores kandidat-netværk.